Ambasada e SHBA mirëpret inkurajimin e përfaqësimit të pakicave në FSK dhe polici

20/08/2020 17:52

Ambasada amerikane në Kosovë ka përshëndetur përpjekjet për të inkurajuar përfaqësimin e pakicave në Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe në Policinë e Kosovës.

Përvoja e Amerikës dhe e shumë vendeve të tjera është se një shoqëri është më e fortë, dhe besimi midis komuniteteve mund të rritet, kur shërbimet e uniformuara pasqyrojnë popullsinë që ata shërbejnë dhe mbrojnë.

Top Channel