Të gjithë e dinë se kur është fjala për të vegjlit askush nuk bën shaka me nënën, por në disa raste në botën e kafshëve kjo mund të thuhet edhe për baballarët.

Megjithse në shumë raste ata janë tërësisht “indiferentë” ndaj familjes që kanë krijuar ose edhe më keq, me tendenca kanibale ndaj saj,  disa baballarë janë një nxitje madhore në jetën e të vegjëlve të tyre dhe ashtu si ata njerëzorë, bëjnë sakrifica të mëdha për familjen.

Më poshtë kemi një listë të 13 baballarëve të veçantë në botën e kafshëve që bëjnë sakrifica të rralla për të mësuar, mbrojtur dhe kujdesur për të vegjlit e tyre.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel