Një fjalë e urtë thotë se çdo njeri ka të paktën 7 sozi në botë, të cilat mund të jetojnë në cepa të ndryshëm të planetit, por duken njëlloj si ne.

Por kjo nuk do të thotë se kopjet tona identike … ose të paktën me ngjashmëri të theksuar tiparesh, t’i gjejmë dhe në botën e kafshëve.

Kjo vlen gjithashtu dhe për personat e famshëm te ekranit, siç tregohet edhe në galerinë e mëposhtme me 17 kafshë të egra ose shtëpiake, që mund të marrin paksa nga fama e celebriteteve që u ngjajnë …

FOTO GALERI
1/17

Top Channel