Kushdo nga ne do të ishte i interesuar për të gjetur sozinë e tij. Për ta arritur një gjë të tillë një rol vendimtar luan dhe rastësia.

Fotot e mëposhtme e dëshmojnë një gjë të tillë. Në to shikohen momente të shkëputura të njerëzve të thjeshtë nga “takimi” i tyre rastësor me personazhe dhe figura të njohura publike, thuajse tërësisht të ngjashëm.

Duke filluar nga portreti i Krishtit e përfunduar tek princesha e filmit të animuar Frozen, Elsa, fotot e publikuara janë thjesht epike. Për më shumë ju ftojmë t’i ndiqni.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel