Planeti ynë është unik dhe mrekullitë që na bëjnë të admirojmë botën mund të ndodhin në çdo moment, për këtë mjafton të shikojmë bukurinë që kemi përpara.

Ky është dhe motivi i galerisë së mëposhtme me foto nga e gjithë bota, të cilat i shikojnë gjërat nga këndvështrime të pabesueshme.

FOTO GALERI
1/22
Reflektimi i qiellit duket si një hyrje në një botë tjetër

Top Channel