15 të famshëm që lanë të dashurit VIP-a dhe u martuan me njerëz të thjeshtë (FOTO)

08/08/2020 20:42

Në Hollywood është e zakonshme që personat e famshëm të lidhen, fejohen apo martohen me kolegët e tyre.

Ekspertët e marrëdhënieve besojnë se është më e lehtë për figurat publike që të dalin me një person që bën të njëjtin stil jetese.

Por personat e mëposhtëm kanë zgjedhur njerëz të thjeshtë për të kaluar jetën e tyre…

FOTO GALERI
1/15
Sylvester Stallone

Top Channel