Një zjarr është duke rrezikuar parkun e Llogorasë.

Një pishë e cila është goditur nga rrufeja gjatë mëngjesit të sotëm është aktivizuar dhe flakët e saj të ndihmuara dhe nga era rrezikojnë pyjet e parkut të Llogorasë.

Pisha është e larte rreth 30m mund të rrezikojë nga rënia e saj por dhe nga era që favorizon flakët, zona që ka rënë zjarri ndodhet në hyrje të parkut.

Ndërkohë zjarërfiksja po shkon për fikjen e zjarrit.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel