Foto që nuk duhen humbur/ Dashuria nuk njeh moshë! Çiftet e moshuar e dëshmojnë më së miri këtë

05/08/2020 22:28

Të kesh disa vite mbi supe dhe rrudha të shtuara në fytyrë, nuk do të thotë që nuk je në gjendje të dashurosh.

Përkundrazi ka disa persona në moshë të thyer që ndër vite e kanë ushqyer dashurinë për partnerin/en.

 

Madje në moshën e tyre dashuria merr një tjetër kuptim, shërben dhe si një mesazh ndaj më të rinjve, si një formë për të treguar se si është të dashurosh.

 

Të gjitha sa u thanë më sipër janë të “mishëruara” në fotot e realizuara nga fotografi britanik, Sujata Setia.

 

Për më shumë ju ftojmë t’i ndiqni.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel