Një fotograf indonezian ka provuar aftësitë e tij në të pozuar, duke fotografuar insekte shumëfish të zmadhuara dhe këtë e ka arritur me anë të një aparat celular

Andi Sridyai arriti t’i realizonte fotografitë spektakolare me një “Samsung Galaxy A5” . Fotografi ka pasur si subjekt hardhuca, karkaleca, merimanga, e shumë insekte të tjera.

“Jam dashuruar me fotografinë që kur kam qenë në shkollë te mesme. Por për shkak se më mungonin pajisjet, vendosa që telefonin ta improvizoja në një aparat fotografik dhe në objektiv të kisha insektet”, u shpreh fotografi 31-vjeçar.

Top Channel