Avari në rrjet, ja kush zonë mbeti pa energji elektrike sot

04/08/2020 17:07

OSHEE njofton se për shkak të një avarie të shkaktuar në rrjet mbeti pa energji elektrike zona e “Komunës së Parisit”.

Grupet e avarisë së OSSH punuan intensivisht dhe rikthyen energjinë tek të gjithë abonentët e prekur nga ky defekt.

Njoftimi i plotë:

Pershendetje

Për shkak të avarisë së shkaktuar në rrjet nga një subjekt i tretë, një pjesë e zonës së “Komunës së Parisit”mbeti pa energji gjatë mesditës. Grupet e avarisë së #OSSH Tiranë punuan intensivisht dhe rikthyen energjinë tek të gjithë abonentët e prekur nga ky defekt.

Top Channel