Një zjarr masiv ka përfshirë disa dhjetëra hektarë me pyje në fshatin Sul të Devollit.

Një vatër aktive zjarri vazhdon prej dy ditësh duke përfshirë një sipërfaqe të konsiderueshme pyjesh.

Dje ka pasur një tjetër vatër zjarri edhe në fshatin Miras, në afërsi te kufirit, por është lokalizuar dhe fikur në bashkëpunim me forcat zjarrfikëse greke.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel