Radhëve të gjata kilometrike nuk i kanë shpëtuar as pushuesit që kanë zgjedhur që fundjavën ta kalojnë në jug.

Trafiku i rënduar nis nga hyrja e qytetit të Vlorës, rruga Transballkanike, Lungomare dhe e gjithë aksi rrugor deri në Orikum.

Jemi në fundjavë dhe data shënon 1 gusht, kjo ka shtuar fluksin e automjeteve që i drejtohen plazheve por edhe nisin pushimet këtë fillim muaji.

Një ndër më të frekuentuarit është edhe qyteti i Vlorës që njihet për historinë dhe rolin e saj në vendosjen e Pavarësisë, apo për bukuritë natyrore që ofron. Megjithatë, veçantitë e Vlorës nuk mbarojnë vetëm këtu! Arsyeja kryesore përse Vlora tërheq turistë, është padyshim për shkak të plazheve të saj.

Top Channel