Mali i zi, shqiptarë janë të ndarë/ Do shkojnë në zgjedhje me dy lista kandidatësh

01/08/2020 19:17

Në Malin e Zi shqiptarët janë bashkuar në dy lista zgjedhur dhe synojnë që të marrin tre mandate. 

Kreu i forcës së Re demokratike Nazif Cungu tha se ka pasur përpjekje për të bërë bashkë të gjitha forcat politike shqiptare por kjo nuk ka qenë e mundur

Nazifi tregon edhe synimet e dy grupimeve politike ne këto zgjedhje.

Top Channel