Të gjithë ne nganjëherë dëshirojmë të nisim një jetë krejt të re, por nuk e kuptojmë se kjo mund të nisë edhe thjesht me një prerje të re të flokëve.

E njëjta gjë mund të ndodhë dhe me miqtë tanë leshtorë, e nëse shikojmë fotot e galerisë së mëposhtme do ta besojmë se parukierët e kafshëve shtëpiake mund të bëjnë vërtet mrekulli …

FOTO GALERI
1/17

Top Channel