Kryemadhi: Gëzuar Kurban Bajramin! Shëndet, paqe dhe begati për gjithë familjet shqiptare

31/07/2020 11:25

Edhe kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka uruar festën e Kurban Bajramit.

“Edhe në këto ditë përballje me vështirësi ekonomike dhe sociale, nuk duhet të rreshtim së besuari tek ardhmja plot shpresë nëse bëjmë akte të mira të frymëzuara tek besimi dhe harmonia me njëri-tjetrin”, shkruan ajo.

Postimi i plotë

Për të gjithë motrat dhe vëllezërit myslimanë që sot festojnë, gëzuar Kurban Bajramin!
Shëndet, paqe dhe begati për gjithë familjet shqiptare dhe Shqipërinë, shtëpinë tonë të përbashkët.
Edhe në këto ditë përballje me vështirësi ekonomike dhe sociale, nuk duhet të rreshtim së besuari tek ardhmja plot shpresë nëse bëjmë akte të mira të frymëzuara tek besimi dhe harmonia me njëri-tjetrin.

Top Channel