Ka shumë kafshë në rruzullin tokësor me përmasa të mëdha.

Kafshë të tilla, të krijojnë idenë e frikës e panikut dhe jo çdo kush do të preferonte të ishte pranë tyre.

 

Mirëpo ka disa persona që kanë zgjedhur  të kujdesen për to, e madje t’i konsiderojnë si miqtë më të mirë.

 

Ajo që bie në sy është kontrasti i formuar mes kafshëve shumë të mëdha dhe njerëzve fare të vegjël krahasuar me to.

 

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

 

FOTO GALERI
1/15

Top Channel