Si të ishte një garë mes partive politike, ka nisur sot votimi për zgjedhjen e drejtuesve të universiteteve.

Gazetarja jonë Kristi Gongo po ndjek nga afër procesin e votimit. Procesi i votimit ka nisur në 8 të mëngjesit në 12 universitete publike. Kanë të drejtë për të votuar mbi 26 mijë persona. Mbi 95% pjesëmarrja e stafit dhe rreth 15 % studentët. Deri në 10 të mëngjesit mesatarisht në 6 fakultete të Tiranës kanë mundur të votojnë rreth 50% staf akademik dhe studentë.

Në këtë proces nuk kanë munguar as masat antiCovid të parashikuara në protokollin shëndetësor.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel