Ajo që në dukje të parë ishte një votim pa incidente apo shkelje të masave mesa duket ka rezultuar e kundërta!

Këto foto të siguruara nga Top Channel tregojnë se si janë shkelur zgjedhjet për drejtuesit e universiteteve. Do të shihni fotografim të zgjedhjeve, kuti zgjedhore me logo të PS dhe student pa maska, gjë e cila është në kundërshtim me masat anti Covid.

Kujtojmë se procesi i votimit ka nisur në 8 të mëngjesit në 12 universitete publike. Kanë të drejtë për të votuar mbi 26 mijë persona. Deri në 10 të mëngjesit mesatarisht në 6 fakultete të Tiranës kanë mundur të votojnë rreth 50% staf akademik dhe studentë.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel