Në sallën e Kuvendit ka pasur debate të forta mes deputetëve të opozitës.

Ka qenë deputeti Adriatik Alimadhi i cili është përplasur me Korab Litën.

Ndërkohë Ruçi i ka kërkuar që të mbajë qetësi, duke i tërhequr vëmendje disa herë.

Korab Lita: Alimadhin dhe këdo dua ta siguroj sot, se sot hapet porta për të shkuar ….

Vijon debati në sallë

Korab Lita: Zoti kryetar do të vendosësh qetësi apo jo?

Gramoz Ruçi: Zoti Alimadhi për të disatën herë po të tërheq vëmendjen

Korab Lita: Zoti Alimadhi, të ftoj të mos trembesh nga ndryshimet kushtetuese

Gramoz Ruçi: Zoti Alimadhi po të jap vërejtje

Korab Lita: Zoti Alimadhi pas ndryshimeve hajde provoje sa të vlen lëkura pastaj

Gramoz Ruçi: Edhe njëherë po të tërheq vëmendjen zoti Alimadhi

Top Channel