20 foto “para dhe pas” të kafshëve shtëpiake, që tregojnë sa e çmuar është koha dhe kujdesi

27/07/2020 21:51

Shpeshherë ne nuk i japim vëmendjen që duhet frazës “koha fluturon” deri sa shikojmë që kjo ndodh vërtet.

Koha gjithashtu fluturon dhe për njerëzit tanë të dashur, ashtu dhe kafshët me të cilat jetojmë. Sa hap e mbyll sytë këlyshët e qenve e maceve bëhen të rritur dhe ne s’na mbetet gjë tjetër vecse të gëzojmë kohën që kemi kaluar me ta.

Në galerinë e mëposhtme ka mjaft raste nostalgjike të kafshëve shtëpiake se si ishin kur erdhën dhe si janë tanimë pas viteve të jetuara me njerëzit.

FOTO GALERI
2/20

Top Channel