Një ditë në det me Viktorin/ Prej 20 vjetësh hedh rrjetat e peshkut, por nuk lë pas dore edhe tokën 

26/07/2020 19:50

Sapo dita fillon te zbardhe, Viktor Kocaj  del në det dhe mbledh rrjetat e peshkut te cilat i ka hedhur në det një natë më parë.

Kjo është e përditshmja e peshkatarit prej 20 vitesh.

Por pasi mbaron peshkimin, 50 vjeçari merret me token ku kultivon prodhimet bio.

Viktori thotë se në udhëtimet me varkën e tij shpesh e shoqërojnë delfinët

“Ushqehem por dhe kujdesem që çdo ditë e çdo vit te kemi peshk e deti të mos humb gjallesat e tij”

Me punën në det dhe tokë ai siguron te ardhurat për familjen e tij.

Top Channel