Po transportonin 150 rrënjë kanabis vietnamez për ta mbjellë, arrestohen dy vëllezërit (kishin hapur parcelë në pyll)

24/07/2020 19:06

Policia e Gramshit arrestoi dy vëllezër S.B dhe Sh.B të cilët po transportonin me makinë 150 rrënjë kanabis, mëson Top Channel.

Kanabisi vietnamez do të mbillej nga dy vëllezërit. Pas hetimit 20 ditor policia e Gramshit vërejti dhe zbuloi se dy vëllezërit kishin hapur një parcelë në një pyll në fshatin Kotorr.

Për këtë arsye lëvizjet e tyre u vëzhguan derisa u zbuluan duke transportuar fidanët me kanabis.

Top Channel