Nuk na rastis të shohim shpesh një person ‘albin’, pasi kushtet për këtë janë shumë të rralla.

Prandaj dhe këto dy motra nga Kazakistani kanë magjepsur njerëzit nga e gjithë bota me pamjen e tyre, të zhveshur nga ngjyrat apo detajet.

Ato kanë lindur në të njëjtën familje, me 12 vjet diferencë dhe kanë të përbashkët gjendjen e tyre ‘albine’.

Tashmë motrat e famshme kanë marrë shumë mbështetje për gjendjen e tyre që më parë konsiderohej e pafat.

Asel e Kamila Kalaganova janë mjaft të kërkuara si modele në vendin e tyre.
Kamila është dy vjeçe kurse motra e saj është 14. Vëllai i tyre Aldiyar është tetë vjeç dhe ka një pamje normale kazake.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel