Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut është mbledhur për të diskutuar dekretet e presidentit Ilir Meta.

Deputetët e Komisionit të Ligjeve kanë rrëzuar dekretin e presidentit Ilir Meta që kërkonte mosvënien e gjobave ndaj mediave për studiot televizive.

Dekreti i presidentit u rrëzua me 16 vota, mes të cilave edhe ajo e opozitarit Adriatik Alimadhi, ndërsa deputeti Korab Lita ishte pro dekretit të presidentit.

Ilir Meta e ktheu për rishqyrtim në Kuvend ligjin për marrjen e masave të veçanta administrative gjatë kohëzgjatjes së periudhës së infeksionit të shkaktuar nga COVID-19’.

Lexo edhe: https://top-channel.tv/2020/07/13/jo-me-shume-se-2-persona-ne-studio-televizive-meta-kthen-ligjin-qe-ndeshkon-median/

Top Channel