Pakti Për Universitetin/ Ambiente të reja në konviktin e Elbasanit

10/07/2020 17:07

Zëvendësministri i Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Olti Rrumbullaku ka inspektuar nga afër ambientet e reja të konviktit të studentëve në Elbasan.

Ambientet do të mirëpresin sezonin e ardhshëm akademik studentët e universitetit “Aleksandër Xhuvani”.

Top Channel