Make up-i është zgjidhja e vajzave për t’u dukur bukur në çdo kohë. Të kesh disa njolla më tepër në fytyrë, apo disa nishane më shumë, nuk përbën problem nëse përdor make-up.

Ky trend vitet e fundit ka marrë një përdorim të gjerë në shoqëri dhe shpesh i ka dhënë fund shqetësimit të vajzave për pamjen e jashtme.

Transformimi falë make up-it është i pabesueshëm dhe kjo duket qartë edhe në fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel