Shkolla e Magjistraturës/ Ambasada e SHBA: 176 studentë përfunduan raundin e dytë të provimit

30/06/2020 09:41

Ambasada Amerikane në Tiranë, ka njoftuar se ditën e sotme Shkolla e Magjistraturës zhvilloi fazën e dytë të provimit të pranimit.

Sipas ambasadës së SHBA,176 studentë përfunduan raundin e dytë të tyre të provimit. Ky numër i madh studentësh është një premtim i një të ardhmeje të ndritur për sistemin e drejtësisë shqiptare.

Në fund Ambasada e SHBA u ka uruar suksese të gjithë konkurrentëve.

Statusi i Ambasadës së SHBA:

Sot, Shkolla e Magjistraturës zhvilloi fazën e dytë të provimit të pranimit. Nën kujdesin e OPDAT, Këshillit të Europës, programit Drejtësi për të Gjithë dhe përfaqësuesve të tjerë të partnerëve ndërkombëtarë, 176 studentë përfunduan raundin e dytë të tyre të provimit. Ky numër i madh studentësh është një premtim i një të ardhmeje të ndritur për sistemin e drejtësisë shqiptare. Suksese të gjithë studentëve!

Top Channel