Gjykata e Shkodrës ka liruar nga burgu Behar Bajri i cili u arrestua si pjesë e grupit të strukturuar kriminal “Bajri”.

Mësohet se ndaj Behar Bajrit, Gjykata e Shkodrës ka caktuar masën e sigurisë “Detyrim Paraqitje”.

Behar Bajri ka rënë fillimisht në prangat e policisë në Holandë, në korrik të vitit të kaluar.

Ai më pas u ekstradua drejt Shqipërisë duke përfunduar pas hekurave për veprat penále “Vrasja me dashje në bashkëpunim”, “Trafikimi i armëve dhe municionit”, “Organizimi i llotárive të palejuara”, “Shtrëngimi me anë të kánosjes ose dhùnës për dhënie e pasurisë”, kryer në bashkëpunim, në kuadër të grupit kríminal, “Kryerja e veprave penále nga organizata kríminale dhe grup i strukturuar kríminal”.

Pjesëtarët e fisit Bajti u arrestuan gjatë një aksion të policisë të koduar “Oaz” në shtator të vitit 2018 duke u akuzuar si grup i strukturuar kriminal.

Top Channel