Trafiku i renduar ka qenë sot në mesditë në qytetin e Vlorës. Makina të shumta i drejtohen jugut të vendit.

Trafiku fillon te rëndohet nga zona e Lungomares , tuneli, Uji i Fftohtë dhe deri në Radhimë. Jugu i Shqipërisë vijon të jetë i frekuentuar si çdo fund javë.

Top Channel