Defekt në Tiranë, OSHEE: Ja zonat që janë aktualisht pa energji elektrike

28/06/2020 10:55

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se zonat pranë “Rrugës së Elbasanit”, stadiumit “Arena Kombëtare dhe deri te Garda Republikës, aktualisht janë pa energji elektrike për shkak të një dëmtimi në rrjet.

OSHEE po punon për rikthimin sa më të shpejtë të furnizimit me energji elektrike.

Njoftimi i plotë:

Pershendetje
Zonat prane “Rruga e Elbasat”, stadiumit “Arena Kombetare”, e deri te Garda Republikes jane aktualisht pa energji elektrike per shkak te demtimit te rrjetit elektrik nga nje subjekt privat.
Brigadat e OSSH jane duke punuar per rikthimin sa me te shpejte te furnizimit.

Top Channel