Çfarë ndodhi në takimin e fundit mes Antonetës dhe Anduelit tek fabrika “Lufra”?

28/06/2020 15:40

Tashmë rrugëtimit të tyre të gjatë në Përputhen, i erdhi fundi dhe si një takim unik dhe komplet ndryshe nga të tjerët Andueli kishte zgjedhur pikërisht fabrikën “Lufra” për të surprizuar Antonetën.

Teksa vizituan ambjentet e brendshme të fabrikës, dyshja sfidoi njëri-tjetrin, duke u përfshirë dhe në proceset e punës aty e duke zbuluar kështu pak më shumë për njëri-tjetrin!

Në piknikun me produktet Lufra, Antoneta dhe Andueli diskutuan gjatë dhe sqaruan pikëpyetjet e fundit mbi njëri-tjetrin, përpara se të arrinin një vendim në studio!

Takimin e plotë e ndiqni në videon më poshtë:

Top Channel