“Çfarë bëni ju politikanët për të rinjtë”/ Rudina Hajdari jep përgjigjen e papritur…

28/06/2020 19:56

Në rubrikën “Trotuar” në “E Diell” ishte e ftuar deputetja Rudina Hajdari. Gjatë debatit në studio ajo pati një përplasje me Dejvin, i cili e pyeti se, “çfarë bëni ju politikanët për të rinjtë”. Deputetja u përgjigj se për të rinjtë nuk bëhet shumë në Shqipëri, madje dhe ligje në dobi të tyre bëhen shumë pak. Më tej ajo shtoi se të rinjtë në vendin tonë “përdoren” nga politika.

“Të rinjtë përdoren në mënyrën se si bëhen ligjet apo si hartohen ligjet. Shumë pak gjëra janë bërë për rininë. Rina nuk është në fokus dhe kjo tregon qartë që rinia përdoret në disa momente reagon. Në momentin që i duhet politikës thërret rininë. Po të shikosh tani, të rinjtë janë të parët që ngurrojnë të takojnë”, u shpreh deputetja.

Top Channel