Ralf Gjoni: Jam pro ndryshimit të Kushtetutës për sa kohë që çon në lista të hapura dhe ndryshim të sistemit

25/06/2020 12:39

Në një replikë me deputetin Myslim Murrizi, Ralf Gjoni u shpreh se është pro ndryshimit të sistemit dhe listave të hapura.

“Myslim ti e di që ti dhe unë jemi në një llogore për ndryshimin e sistemit. Të kam dhënë autorizimin që jam pro për ndryshimin e nenit 64 e 68 të Kushtetutës. Jam pro ndryshimit të Kushtetutës për sa kohë që çon në lista të hapura dhe ndryshim të sistemit.

Por ama besoj që as ti nuk do mbështesje kurrë një prag 5 përqind. Të gjithë kolegët ne jemi për ndryshim sistemi dhe hapje listash”, tha ai.

Top Channel