Nga unaza me diamant te fustanet/ 20 njerëzit që fituan “thesare” të vërteta për vetëm pak dollarë (FOTO)

24/06/2020 09:39

Dhe menjëherë mendon: “Kjo është e imja”. E mendja ju shkon tek çmimi, sa mund të kushtojë. Por ka raste kur ngelni pa fjalë nga çmimet. E ky është edhe rasti i disa personave që kanë vendosur që ta tregojnë këtë përmes postimeve në rrjetet sociale.

Dikush ka blerë një fustan elegant vetëm për një dollarë, e një tjetër ka gjetur fotografinë me nënshkrimet e idhujve të tij vetëm për 2 dollarë.

E ju si do të ndiheshit nëse mbani në duar diçka që ju pëlqen shumë dhe për të keni paguar shumë pak?

FOTO GALERI
1/22
Vëthë Amber për 1 dollarë

Top Channel