Gjatë izolimit të koronavirusit shumë prej nesh ëndërronim të ishim me pushime diku në vende ekzotike, dhe tani që rrugët e udhëtimit po hapen shumë mezi presin të marrin avionin.

Kohën e izolimit njerëzit e kanë shfrytëzuar për të planifikuar udhëtimet e tyre të pushimeve, qofshin ato vizita të kulturave qytetare, pushime piktoreske natyrore, apo vende për t’u mbledhur me miqtë e familjarët.

Mundësitë janë të pafundme por një listë destinacionesh interesante për t’u arratisur pas heqjes së karantinës është hartuar nga Daily Star, siç mund ta zbuloni në galerinë e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/7
Tokio, Japoni; Ku më mirë të flakësh përditshmërinë e izolimit sesa në kryeqytetin ultra-modern, teknologjik të Japonisë? Robotë, kafe macesh dhe sushi me famë botërore, janë ato për të cilat mud të keni nevojë pas disa muajsh mërzie. Plus, mund të zgjidhni të relaksoheni në banjat tradicional Onsen për të hequr stresin e mbetur.

Top Channel