Ndonjëherë ne shikojmë në një fotografi dhe nuk mund të kuptojmë se çfarë po shohim. A është bota jonë iluzioni më i mirë optik apo është vetëm mendja jona duke luajtur hile me ne?

Bright Side mblodhi disa foto që dëshmojnë se ekziston një hendek i madh midis perceptimit tonë për botën dhe realitetin.

FOTO GALERI
1/25

Top Channel