Fotografitë që dëshmojnë se ekzistojnë 2 lloje të vajzave në botë

10/06/2020 20:39

Termi “dikotomi” nënkupton ndarjen në 2 pjesë të sjelljeve. Mendimi ‘dikotom’ është tipik për trurin e njeriut.

Ajo na ndihmon të klasifikojmë, vlerësojmë dhe analizojmë botën përreth nesh. Prandaj, nuk është çudi që shohim gjithnjë e më shumë se: Ekzistojnë 2 lloje të përmbledhjeve të figurave të njerëzve që i ndajnë ata në 2 grupe bazuar në çdo kriter të mundshëm nga mënyra se si ne shtrydhim pastën e dhëmbëve nga tubi deri në mënyrën se si hamë pica.

Bright Side ka mbledhur disa foto qesharake duke demonstruar qartë se ka 2 lloje vajzash. Cilin tip jeni?

FOTO GALERI
1/15

Top Channel