Shumë individë e kanë të vështirë të qëndrojnë në formën e preferuar trupore, por për njerëzit e famshëm kjo betejë duket se nuk ka kurrë fund.

Celebritetet jetojnë vazhdimisht nën dritën e skenës e mediave por nuk kanë kohë të lirë për të menduar nga kilogramët që shtojnë nga presioni i famës.

Galeria e mëposhtme tregon për disa VIP-a që duket se e kanë arritur me sukses këtë, teksa po të shfletoni mes fotove mësoni se si e kanë mundur makthin e kilogramëve.

FOTO GALERI
1/16
Aktorja Kirstie Alley nuk ka qenë asnjëherë një vajzë e dobët, ajo duket shumë më mire në moshën 65 vjeçare. Aktualisht ajo është zëdhënëse e Jenny Craig dhe me një program dobësimi ka hedhur tej 20 kg.

Top Channel