Pavarësisht se kanë kaluar 23 vjet dosja e marsit 1997 vazhdojnë te qëndrojnë të mbyllura dhe shumë ngjarje ende te errëta.

Pamje pak te njohura, rënia e firmave piramidale, përplasjet e Lushnjes, djegia e SHIK-ut ne Vlorë dhe hapja e depove te armëve.

Ngjarjet e Cerrikut e Levanit…Përplasjet e forta politike…. Tragjedia e Otrantos…. Intervistat e aktorëve kryesore te asaj kohe ne një dokumentar me dy seri, pjesën e parë te te cilit do ta ndiqni sot ne mbrëmje ne 20:10 në Gjurmë Shqiptare te gazetarit Marin Mema.

Top Channel