Janë disa figura historike që duket se kanë dalë jashtë librave për t’u bërë në një mënyrë ose në një tjetër, pjesë e kulturës popullore.

Mes tyre është dhe Kleopatra e Egjiptit që tashmë dhe pas më shumë se 2000 vjetësh, vazhdon të imponojë tendenca të ndryshme bukurie për femrat.

Ajo është portretizuar në të gjitha mënyrat, që prej stilit ‘femme fatale’ te joshësja e parezistueshme, siç thuhet se konsiderohej nga romakët. Edhe yjet e ekranit nuk e kanë kufizuar veten për ta risjellë atë në jetë në mënyrat e tyre personale.

Në gakerinë e mëposhtme shihet sesi personazhi mistik i Kleopatrës është zhvilluar gjatë viteve në ekranin e televizionit.

FOTO GALERI
2/15

Top Channel