Komenti më negativ që ke marrë? Kri e “Aventurierëve”: Je transvestit…

05/06/2020 18:20

Javët kaluan pa kuptuar dhe sonte (datë 05.06.2020) është fundi i sezonit të parë të “Aventurierëve”.

Kush e ka ndjekur formatin, nuk ka si mos të njohë Kri Gorasin. Në studion e “Ftesë në 5” nga ku ishte dhe e ftuar, Kri zbuloi se ndaj saj kanë vërshuar qindra komente negative. “Je transvestit”, ishte një nga komentet që asaj i ka bërë më shumë përshtypje.

“Kemi komente pozitive dhe negative por është okay. Më përpara më interesonte ndërsa tani fare. (Bieta: Komenti më negativ që ke marrë?) Jam transvenstit. Ka shumë lloj lloj gjykimesh. (Si ndiheshit nga fakti se do të bëheshit të famshëm?) Në fillim e mendoja dhe kur u mësova me kamerat e harrova fare që do të bëhesha pak e famshme”, tha Kri.

Top Channel