Jo vetëm një! Vdekja e George Floyd-it, akuzohen për vrasje edhe 3 ish-oficerë të tjerë

03/06/2020 21:49

Zhvillime të reja kanë ndodhur sa i takon vdekjes së George Floyd-it.

Pas arrestimit dhe akuzës për vrasje ndaj ish-oficerit Derek Chauvin, së fundmi autoritetet kanë njoftuar se edhe tre ish-oficerë të tjerë, Thomas Lane, Tao Thao dhe J Alexandër Keung akuzohen gjithashtu për vrasjen e George-it.

Autoritetet njoftuan se Chauvin, i cili fillimisht ishte akuzuar për vrasje të shkallës së tretë, i është ndryshuar akuza dhe tashmë akuzohet për vrasje të shkallës së dytë.

FOTO/ Vazhdojnë protestat në SHBA – Kohë “perfekte” për kriminelët!

FOTO GALERI
1/3

Top Channel