Jeni gati për udhëtime? Më parë shihni “tmerrin” brenda në avionë (FOTO)

03/06/2020 11:33
??????????

Më 15 qershor BE ka njoftuar hapjen e kufijve dhe të gjithë do të jenë të lirë të udhëtojnë. Mirëpo, ndryshe nga çdo herë tjetër, udhëtimi do të jetë me masa të reja dhe rregulla strikte.

Disa pamje të publikuara në interet tregojnë se çmenduria e njerëzve nuk ka kufij dhe në këtë situatë të vështirë, ata nuk shqetësohen aspak.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel