Pas “La La Land” të realizuar në vitin 2016 tashmë aktorin e famshëm hollivudian Ryan Gosling do ta shohim në një film të një zhaneri tjetër.

Mesa duket ai do të jetë protagoninst në një thriller fantashkencë të quajtur “Wolfman”, pra njeriu ujk.

Skenaristët e këtij realizimi Lauren Schuker dhe Rebecca Angelo nuk kanë treguar detaje të tjera rreth filmit, por fansat e aktorit presim me padurim ta shohin në këtë realizim shumë ndryshe për karakterin e tij romantik.

Top Channel