Show i vërtetë qëndron pas fotos, imazhet që kanë turpëruar njerëzit

30/05/2020 17:43

Fotografia klasike ka rregullat e saj në lidhje me përmbajtjen dhe pamjen e përsosur. Por të gjitha këto rregulla fluturojnë nga dritarja kur një element në sfond vjedh qëllimin.

Të gjithë ne e duam fotografinë perfekte dhe besojmë se ajo përmirësohet vetëm me një humor të vogël në të. Nuk jeni dakord?

FOTO GALERI
1/14

Top Channel