Shumë shpejt mund të dallohen njerëzit që kanë mbajtur mace në shtëpi, nëse i pyet për vendet e çuditshme ku i kanë gjetur duke fjetur kafshët e tyre.

Macet janë kafshë zbavitëse por kur është fjala për vende për të fjetur nëpër shtëpi ato janë të paparashkueshme.

Edhe në galerinë e mëposhtme shfaqen disa prej tyre që kanë vendosur se krevati nuk është vendi më i mirë për të fjetur, apo ndoshta dhe për të treguar se mund të bëjnë çfarë të duan në territorin e tyre.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel