“Motra ime dhe une, pas njëzet vjetësh.”

Nganjëherë koha kalon shumë shpejt dhe ne nuk kemi asnjë mënyrë për ta ndaluar. Prindërit bëhen të vjetër, të rinjtë bëhen të rritur dhe fëmijët bëhet edhe vetë prindër.

Prandaj nganjëherë është mirë të kthehesh prapa në kohë për të kuptuar gjërat e mrekullueshme që kanë kaluar, të cilat i japin kuptim dhe atyre të tanishme.

Këtë duket se kanë bërë dhe njerëzit e mëposhtëm,  duke tentuar të risjellin në jetë momente të shkuara të lumtura, që kanë përjetuar me familjarët e tyre.

FOTO GALERI
1/18
“Motra ime dhe une, pas njëzet vjetësh.”

Top Channel