VIP-at që kanë zbuluar më shumë se ç’duhet në mes të rrugës (FOTO)

28/05/2020 14:29

Incidentet me veshjen janë ndër problemet që të gjithë jemi përballur. Por, kur kjo u ndodh njerëzve të famshëm, gjërat ndryshojnë.

Fotografët janë gjithmonë aty për të kapur momentin perfekt dhe për t’i turpëruar në mediat më të mëdha botërore.

Të tilla janë edhe rastet e mëposhtne, ku tregohen situatat më të sikletshme të yjeve, ku ato kanë zbuluar më shumë se ç’duhet.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel