Gjyqi ndaj ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri u shty sërish dhe data e ardhshme do jetë 11 qershori ora 10:00.

Shkak i shtyrjes së seancës ishte fakti se Tahiri nuk ishte njoftuar personalisht për procesin, por vetëm avokati i tij, Maks Haxhia.

Shto këtu edhe situatën aktuale nga pandemia.

Kujtojmë se ish-Prokuroria e Krimeve të Rënda kërkoi 8 vite burg për Tahirin, por togat e zeza e shpallën fajtor ish-ministrin e Brendshëm Saimir Tahiri për “Shpërdorim Detyre” dhe e dënuan me 3 vite shërbim prove.

Top Channel