FOTO/ Restorante në kohë koronavirusi! Klientët vendosen në “kupa plastike”

28/05/2020 21:51

Restorantet shumë shpejt mund të marrin një pamje të re. Dizajneri francez Christophe Gernigon, ka krijuar një “kupë plastike” në mënyrë që njerëzit të mbajnë distancat e duhura në restorante.

Duke qenë se restorantet janë ambiente që mbledhin dhjetëra njerëz, mundësia që koronavirusi të gjej terren është e madhe. Por me krijimin më të ri të Christophe, klientët nëpër restorante mund të ndihen të sigurt. Dizajneri shprehet se për krijimin e tij kanë mbërritur kërkesa nga restorante në Belgjikë, Kanada, Japoni dhe Argjentinë.

“ Mendoj që është një krijim shumë i mirë. Njerëzit tani kanë mundësi të shkojnë në restorante dhe të mos ndihen të rrezikuar. Me provat e para që bëmë klientët u ndien të kënaqur, nromalisht nuk është si në kushte normale, por në situatën që jemi ky krijim bën punë”, u shpreh Christophe.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel